23.02.12

Keda siis vald kaasfinantseeris - iseennast või?

Minu eesmärk ei ole siin laskuda vaidlustesse. Toon teieni faktid, loomulikult dokumenteeritult ja ütlen oma arvamuse - kui see on olemas.  Teen erandi.
Võib arvata, et eelmise artikli peale on  vihastunud külaelanikke rohkem  kui too üks  Lindilt (eeldavalt kõik kasvatajad ja õpetajad ) ja loomulikult toimub nüüd  ka vallapoolne ajuloputus, millimalli, rumal kurjam,  pannakse tuleriidale ja valimisliit tantsib ümber selle.

Et siis millimalli ei tea projektidest ja maksustamisest mitte tuhkagi.  Valla poolt makstud ligi 100 000 tuhhhi olevat projekti kaasfinantseerimine, teab  vihane Lindi külaelanik.  Ah et kaasfinantseerimine ja kohe projekti maksumuse ulatuses.  Veel enam, keda siis vald kaasfinantseeris - iseennast või? Lindi Lasteaed Algkool  on ikka veel Audru vallavalitsuse  hallatav asutus mitte MTÜ, sihtasutus või mõni seltsing kelle projekte kaasfinantseeritakse.

Ärge nähke tonti seal kus teda pole, nimetame asju lihtsalt  õige nimega.
Seega, täiesti tavaline (varjatud) töötasu maksmine millelt jäeti maksud kinni pidamata ja mis võib tekitada probleeme raha saajale. Vallavanema ainus mure oli, et ei tuldaks maksunõuetega valla reservfondi kallale siis teeb tema millimallile sellist "reklaami", et ........oi, oi, oi!
On ju hea püksi lasta kui endale jääb soe ja hea teistele märg ja hais.