24.05.19

Armastuse ausammas Valgerannas - valede ja pettuste sümbol !

2017 aasta kohalike valimiste eel  kerkis Valgeranda skulptuur mis sai nimeks " Armastuse ausammas"
See oli toona Audru vallas võimul olnud vallavanem, Siim Suursilla  partei (IRL) valimiskampaania,  "Meie kingitus EV -le" mille idee autor  olnud Mati Sutt. Kuigi meedias kajastati seda kui PRIA rahadega Leader programmist rahastatavat  projekti  kus raha taotlejaks ja saajaks olevat olnud  MTÜ Audru Lastekaitse Ühing, ei tiksunud PRIA-st sentigi ja tegelikult skeemitati kogu raha, kõiki seadusi rikkudes, valetades ja pettes, Audru valla eelarvest.    

Dokumentide kohaselt oli tegemist  mainekujundus projektiga mis pidi valmis saama just valimiste eel,  septembris 2017 kuid otsustati avada siiski pisut varem, juunis.(Kelle mainet ja kuidas kujundati?) 

Skulptuuri avamisel  mängiti maha ka temaatiline näitemäng kus omale valimisreklaami tegemiseks  osalenud ka tollane vallavanem, praegune abilinnapea, Siim Suursild. Suursild kutsunud noorpaare jäädvustama kuju juures oma tähtsündmust ja avaldanud lootust, et sellest võiks idee kohaselt kujuneda sümboolne paik kus pulmi pidavad noorpaarid peatuksid.

(Just, õige! Tore on jäädvustada noortel oma kooselu algust just pettusega rajatud   kuju juures, mis ongi käesoleval ajal sümboolne). 

Toon mõned meedia kajastused siin.  
Väljareklaamitu kohaselt tellis Armastuse skulptuuri skulptor Rait Pärjalt Leader programmi toetusel Audru vallavalitsus.

Audru valla leht "Kodused Hääled"siin artikkel "Möödunud aastal sai Audru vallast Leader projektitoetuse 8 projekti" viimane lause" Samuti sai toetuse Audru Lastekaitseühingu projekt Valgeranna armastajate skulptuur, summas 18684 eurot"

Jätkan siit homme,  tule tagasi kui tahad teada kuidas skeemitamine toimus ja kes mängu tulevad.