14.11.10

Täiesti ootuspärane vastus

Sekretärile saadetud arupärimisele saabus nagu ikka täiesti sisutu ja ootuspärane vastus. Seda pikalt kommenteerima ei hakka, loe ise kui viitsid idiootsusele oma aega raisata siin LK1, LK2

Ühesõnaga, sekretär ei olevat kohustatud meile vastama, aga et midagi ikka paberile panna, kopeeriti kohaliku omavalitsuse korralduse seadust. See on tavaline Audru vallavalitsuse lapsik ja labane nipp, et vältida arupärimistele sisulist vastamist..
Aga mis si----ti see uuesti. Saadame teele uue arupärimise ja just niikaua, kuni tuleb sisuline vastus. Kui sekretär ei pea oma valetamist, lohakat ning ebakompententset käitumist selgitama, siis järelikult tahab seda teha vallavanem ise, peame talle selle võimaluse andma

Keegi midagi ei oska, tea ega pea.
Volikogu esimees ja vallaametnikud osalevad nagu suures reality-shows kus publik saab hääletada, kes järgmisel kokkulepitud perioodil nende raha eest hästi elab.

Sõnastame arupärimise ümber ja vaatame kas vastus tuleb ja milline see tuleb.
Uuesti meie arupärimine siin

Oli plaanis kajastada igat volikogu istungit aga näe, pole jõudnud. Materjali millest kirjutada oleks tohutult palju, see ajab segadusse, ei tea mida võtta mida jätta .

Mis toimub on pehmelt öeldes jabur.
Seadusetus on muutunud seaduseks.
Volikogu liikmete poliitiline ükskõiksus läheneb ohu piirile.
Täielik vastutuse puudumine, huviorbiidis on põhiliselt erahuvid.

Vallavõimu peaks vallakodanikule inimsõbralikumaks muuta. Selleks tuleks vaid staažikatele "kõiketeadjatele" volikogudesse uksed sulgeda, ja elanike huvide eest seista tahtjatele aga avada. Uute inimeste kaasamine volikogudesse võiks muuta arusaamu – esindatakse inimesi, vald on vallakodaniku jaoks.

Homme vaatame kuidas korraldati seadust rikkudes riigihankeid, kuidas detailplaneeringute kehtestamisel eiratakse vallakodanike huve, arvestades ainult arendaja erahuvidega - ja veel palju muud.
OÜ Suured Sõnad!!!
Eksju?