20.01.11

Sõin ja jõin seal minagi suhu ei saand midagi.

No küll on jama kui hakatakse koole sulgema aga.......
Arvad, et hullemat midagi ei saagi juhtuda aga siis tuleb....... nagu paha unenägu.

HÄÄDEMEESTE VALD ON PANKROTIS - KAS TULEB SANEERIMINE VÕI EI!!

Soovime neile parimat.
Kokkuhoidu igas mõttes, selget pead ja unustage erimeelsused
- Häädemeeste vald on teie kätes.

Hoiame neile pöialt ja lähme oma probleemide juurde

Audru Keskkooli õpetajatele korraldatud koosolek, eesmärgiga arutleda Audru Keskkooli tuleviku üle, löödi kolinaga ämbrisse. Tabati ära, et liialt suure avaliku huvi tõtt ei saa tulla lagedale keskkooli kaotamise jutuga ja poolel teel vahetati "hobuseid." Audru Keskkooli tulevikust, perspektiivist (perspektiivitusest) - mitte mõhkugi.

Suursild tõi kastanid tulest välja, hakkas jahuma Audru valla viimase 15 aasta arengust, see materjal on rippunud netiavarustes juba pikemat aega, piisanuks viitest veebiaadressile ja huvitatud isikud saanuks Suuresilla teosega kodus tutvuda (või väike reklaam enne riigikogu valimisi oma tööle).
Ohkimine, oi kui palju läheb haridusele raha, oligi siis koosoleku eesmärk. Millimalli arvas küll, et haridus ongi prioriteet. Aga ei - koolid, lasteaiad las lähevad kinni, peaasi, et jätkuks raha projektidele "Romantiline rannatee" jne.

"Aga nüüd pakkuge välja arengukavale ideid" teatas Tarre. Arvati, et mis siin pakkuda kui raha pole. Aga see polnudki oluline, peaasi pakkuge, ükskõik mida, kirja läheb kõik, küll hiljem selgub mis ja kuidas.

Koosolek oli äärmiselt vaoshoitud, kõik nagu ootasid midagi .... mida aga ei tulnud. Ja kust sa võtad neid ideid kui peas üks mõte (kirves on terav, tambi see omale pähe).

Koosoleku lõppedes küsisin Tarrelt - miks siis nii, miks ei räägitud probleemist ega teavitatud õpetajaid volikogu tegelikust plaanist, - aga härra Tarre arvas, et niisugusel laadal nad seda ei aruta.

Kas meie valla haritlaskond on laat, hr TARRE !!!!