03.03.11

Hea prae saamiseks tuleb keegi maha lüüa

Nüüd ongi käes aeg kui valimisliit "Oma tuleviku nimel" otsustas oma nälja peletamiseks veristada Audru keskkooli.
Otsus läheb kinnitamisele neljapäeval so 10.03.2011 volikogu istungil, millimalli ja proua Inda kaks vastuhäält, seda ei muuda.

Audru keskkooli kaotamise otsus (eelnõu) siin
LK 1 siin https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B2O3WIDSBFSdOTIzNzZmZGEtODIxYy00ZGRmLThkNTAtNTc3YWI5NDBjMmE5&hl=en
LK 2 siin https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B2O3WIDSBFSdZTNjYzUwN2ItNGYzMC00NTYxLWI0MDktYzUxMTE2MjlkZmIx&hl=en

Need kes lootsid istuva võimuliidu kainele mõistusele - lootke ikka edasi. Kui järgmine kord valima lähete valige ikka "valimisliit Audru" (kuid vaevalt nad enam seda nime julgevad või tahavad kasutada), siis olete kindlad, et teie raha ei lähe kindlasti mitte mingile tühjale haridusele vaid ikka kohapoiste ja nende sabarakkudest soosikute isiklikesse projektidesse.

Ära ole nii kergeusklik ja usu Suursilla ja üleskeeratavate naksitrallide haiget sonimist majanduslikest põhjustest. Rääkigu asjadest ausalt.

Hr Mati Sutt, tahaksin sulle ka öelda ............aga ei ütle, sest sa tead ise mida paljud sulle öelda tahavad.
Ega sina ju ei tahtnud keskkooli kaotamist, ei ............. .

See mis keelel, ei olnud sul meelel ja see mis meelel, ei olnud sul keelel.

Järgmisena kaob Audru põhikool sellisel kujul.

Kui Audru Keskkoolist on saanud põhikool, siis loomulikult ei ole enam mõtet kahel teineteisest paari kilomeetri kaugusel asuval Jõõpre ja Audru põhkoolil - üks neist peab kaduma, onju Mati.

Onju Simmu, kes sa siis juba lammutad Pärnu linna rahandust, Akermani mantlipärijana kui proua peaks riigikogusse pääsema.

Loodan, et meie volikogus istuvatel lammutajatel Siim Suursild ja Mercedes Merimaa ei õnnestu eesti riiki lammutama hakata.

Mõtleme enne kui valime.

Salakokkulepe maavalitsusega, kellega kahasse survestati ja peedistati ajudeta isendeid.

Juba oma ühes eelnevas postituses kirjutasin kuidas kuritegeliku organisatsiooni koosolekutel mõjutati neid, kes vähegi püüdsid oma peaga mõelda ja kuidas keelitati, et keskkooli kaotamisest, ei tohi avalikkus teada saada, kõik tuli hoida viimase päevani saladuses, eriti oli keelatud info avaldamine millimallile ja proua Indale.


järgneb