24.08.10

Maavanem tühistas T. Kivimägi poolt Fjordfresh Holdingule antud (Kalakasvatuse) maa omandamise loa.

Hapukurgi hooaeg on käes. Seda igas mõttes.
Kas tõesti on aeg juba niikaugel?
Minu aias kasvab üks pihlakas ja näe - tema marjad on punased. Ma ei märka kunagi, millal pihlamarjad valmivad.
Ööbiku laulu on asendanud rohutirtsude monotoone kakofoonia. Varasemate liikide esimesed sirinad olid kuulda juba juuni teisel poolel. Mida edasi sügise poole, seda rohkem siristajaid ilmub. Kulminatsioon saabuski augustis. Esimeste külmade saabudes kõik ritsikad ja rohutirtsud hukkuvad.

Jah, sügis on käes. Midagi aidas midagi salves.
No niisugust üle 30 kraadist kuuma kogu aeg tõesti ei taha, aga 25 kraadi - pole paha. Suvi on paganama lühike. Ainuke õige suvekuu on meil tavaliselt juuli. Jaanipäevani on öökülmad ja august on juba sügise algus.
Suvel tuleb puhata ja laiselda. Laiskust pidi olema kahte tüüpi.
Idamaine laiskus - vedeled päikese käes, lörbid kohvi või teed ja kuulad muusikat, peaasi väldid igasugu tegevust.
Lääne laiskus - elu topitakse täis kõiksugu sundtegevusi, et ei jääks aega tõsisemate küsimustega tegelemiseks.


Planeerisin juba jaanipäeval mitut postitust, sai isegi alustatud aga kuumus oli nii suur, aju oli puhkerežiimis ja juba hiire liigutamine ajas higistama. See planeerimine on üldse üks kasutu tegevus. Terve elu planeerid, et lõpuks ikka plaaniväliselt oma ots leida.

Nii mõnigi arvas, lootis, et millimallil on vist suu kinni topitud või istub hoopis trellide taga. Läheb veel natuke aega enne kui süsteem mulle õige § leiab. Kõigepealt leitakse süüdlane ja siis otsitakse sobilik paragrahv. Targad riigimehed räägivad, et EV teatud seaduste eesmärk olevatki oma kodanikke kiusata. Kui on inimene, keda on vaja kõrvaldada, küll siis leitakse ka paragrahv. Kõik, kes te julgete kritiseerida, värisega mõeldes, kellele teie seast järgmisena paragrahv leitakse, seda kutsutakse poliitiliseks arveteõiendamiseks.
Millimalli on oma roosad prillid ammu kaugele vaatamise prillide vastu vahetanud ja nüüd paistab see riik, kus 19 a tagasi lippudega sai vehitud, kogu oma "hiilguses". Värviteadlased ütlevad, et sinine, must, valge, on kurbuse kombinatsioon.

Olen ikka veel vaba ja sõltumatu. Politsei poolt teostatav poliitiline tellimustöö, või mõni raskelt nihkes naaber, ei pane mind oma veendumustele keskmist sõrme näitama. Ehk keegi saabki sellest moraalse rahulduse ja siis on nad ju jälle häppid. Mina elan oma elu nii, et ei tuleks jama kui Peetrus mind paradiisiväravate ees guugeldab. Kui paradiisi ei pääse pole ka hullu, paradiisis pidi olema küll hea kliima aga põrgus huvitavam seltskond.
Arvestades eksmaavanema ja siin toodud asjaosaliste suuri pingutusi ja sõbralikke suhteid prokuratuuri ja politseiga, küll nuputatakse ka millimallile §.
Huvitav, kes millimallist tehakse - varas, maksupettur, altkäemaksuvõtja, võõra vara omastaja, narkodiiler, roimar, riigireetur vm. Ootame, las nokitsevad, see on ju kinni makstud - Audru valla maadega.

Aga nüüd asjast. Paar postitust tagasi kirjutasin kuidas avastasin tühised maatehingud. Vaata eestpoolt ja tuleta siis meelde. (postitus 05.04.2010 "Audru Kalakasvatuse maade ost- tühine")


Nagu allpool näed, ma ei valetanud ega visanud villast.
Uus maavanem A. Metsoja tühistas T. Kivimägi korralduse, millega too andis Fjordfresh Holdingule nõusoleku, Suuresilla Suurfarmi (Audru kalakasvatuse) maade omandamiseks.
Kuidas siis jälle nii juhtus?
Meil käivad ikka asjad nii, et süüdistatakse aega, teadmatust, kiirust või mõnda muud näota ja nimeta olevust.

Seega on tühised ka kõik järgnevad tehingud mis tehti Fjordfresh Holdingu nimel nende maadega.
Vähemalt näitas uus maavanem selgroogu - loomulikult oli see tal sundkäik. Aga hr Kivimägi kes istub linnapea toolil ......

1. Ja siin siis dokumendid
Hr Kivimägi annab ebaseadusliku loa Suuresilla Suurfarmi maade omandamiseks Fjordfresh Holdingule.
https://docs.google.com/fileview?id=0B2O3WIDSBFSdZTJkYWExZTEtODcwNy00NjYzLTg4YzItYjgyODlhNjlmOGIz&authkey=CKOw97cF&hl=en
2. Sõlmitakse lepingud Audru valla ja Fjordfresh Holdingu vahel kinnistute üleandmiseks jne (loe ise).
Nagu loed on nimetatud lepingute sõlmimine eeltingimuseks Põldeotsa ja Saulepa külas Suuresilla Suurfarmi ( Audru kalakasvatuse) detailplaneeringu kehtestamisel. Kuna "kinnisvara omandamise seadus" kohaselt on selline maa omandamise tehing tühine algusest peale, siis on ka sellega seonduvad järgnevad tehingud tühised.
https://docs.google.com/fileview?id=0B2O3WIDSBFSdODdhMGIxMjEtZmFjMi00MDdlLWI3YTUtOWIzNGU4NWIzNTY0&authkey=CNnh9L0G&hl=en
3. Eksmaavanem T. Kivimägi korralduse tühistamine maavanem Metsoja poolt
https://docs.google.com/fileview?id=0B2O3WIDSBFSdZjA3YWU1NTUtZWIyMi00Mzc2LTliOWItMGM2MzUyYjhkYWI4&hl=en4.
4.Siin veel üks õnnetu kiri millega juhtus väike äpardus, kuid midagi ikka välja loed.
https://docs.google.com/fileview?id=0B2O3WIDSBFSdMWU5N2I3NTktZDYzMC00NDMwLTk4ZmQtMzg5M2U0NmFlNGIy&authkey=CKrr7sUM&hl=en Tule tagasi ja siis saad teada kuidas....