19.05.10

Vanasti käidi sellega kemmergus... nüüd on parem paber

Tuttavad helistavad ja küsivad kas olen parteisse astunud. Pärnu PP-s seisvat, et olen keskerakondlane. No ei ole. Aga võibolla kunagi isegi astun kuhugi, ei või iial teada. Keskerakonna vastu pole küll midagi.

Et siis ajakirjanik Kalev Vilgats arvas, et kui “keskerakondlase” juurde poogib, ehk tuleb kõvem kisa.
Esialgselt olnud onlain´is pea igas lauses “keskerakondlane” sees aga siis hakanud nad sealt ükshaaval kaduma.

Kui midagi ei aita ja PP loetavus ikka langeb, siis kulla Anud Kalevid võite mulle islami usu ka külge pookida.

Need “kodutud”, kes puzle kokkupanemise juurde pääsemiseks valimisliite moodustavad, pole midagi paremat (häbenevad oma parteid).

Anu Jürissonil, sai ausus sealtmaalt otsa kus kaebuses tuleb juttu olulise negatiivse mõju varjamisest, aruannete salajasest ümberkirjutamisest, valetamistest, riskidest ja katastroofi ohust. Või ei küündinud mõistus sinnamaani aga keskkonnamõjude hindamise aruannet ka lugeda ei viitsinud. Ah et hoopis Suursild keelas ja käskis, no seda oligi arvata!! Aus ja sõnakuulelik Anu Jürisson, kelle aususesse aga millegipärast keegi ei uskunud.

Kui Keskkonna Õiguse Keskuse ja ornitoloogide hinnangud ka oleks artiklis ära toodud ja selgunud, et need millimalli omaga ühtivad, oleks asi ju päris nutuseks kiskunud.

18.05.2010 PP-s seisis, et olen Opparile väljendunud nagu tahaksin kalakasvatust takistada( pole elus selle mehega ühtegi sõna vahetanud) aga 19.05.2010 PP-s olen öelnud ajakirjanikule, et see pole tõsi (kahjuks või õnneks pole need ajakirjanikud minuga ühendust võtnudki, kuidas saingi midagi öelda). Oi kui aus!!!!

Kohe esimene lause artiklis näitab, ära topi oma nina valdkonda, millest sul pole aimugi.

Populaarkaebus ? aga ise hakkab vahutama subjektiivsetest õigustest. Populaarkaebus ei põhine subjektiivsete õiguste riivel. Loe materjale ja tee endale selgeks mis asi on populaarkaebus.

Ja mis see veel on, et Seimar on esitanud mitmeid kaebusi.
Veel kuskil mingid kaebused või - ise nagu ei teagi, et oleks kirjutanud?

Kaebus on ikka üks ja ainus aga seisukohti ja põhjendusi on selles kaebuses mitmeid.

Häbi häbi!!!

Mis ikka teha - vaba maa, vabad inimesed, ise teavad, mida ja miks. Või siis ei tea.

See on ju ainult Pärnu Postimees, Audru valla kohalik ajaleht.

Panen edaspidi siia ka kõik kaebuse lisad ülesse, ka vallavalitsuse ja Fjordfresh Holdingu seisukohad, saad lugeda kui muud teha pole.