14.10.13

Ausamast ausam

Ah et Pärnu võimuliit vastandas ühisavaldusega ennast Keskerakonnale (PP artikkel)
Miks ka mitte !!!  Tema pühadus Kivimägi  kahvatuvõitu valimiskampaania. 
 "Kolm tankisti ja koer" või oli see "Neli tankisti ja koer".

Ainult Toomas Kivimägi nime mainimine oleks nagu pühaduse teotamine. Mõni pühadus on aga nagu peldikuuks mis varjab kõiki seda s---a ja paska mis ukse taga või nagu Potjomkini küla, klanitud fassaadiga.
..... aga akendel on silmad ja seintel kõrvad.

Plaanis oli täna üks väikene pomm lõhkema panna, aga et dokumentide leidmine ja ülesse laadimine võtab aega, ei viitsi seda vastu ööd enam teha. Kirjutan homsele jutule natuke eellugu.

Esimesel aastal (2009 ) kirjutasin siin  blogis maade erastamistest Kabli rannas (praegune Merelaane) ja Audru vallas (shValgerannas).

Ärastamise suurajal oli Pärnu maavanem hr Kivimägi kelle ülesandeks oli muuhulgas  korraldada maade ostueesõigusega erastamist ja sõlmida maade ostumüügilepingud.

Minu taotluste alusel algatatud järelevalved, ärastamiste üle,  Kabli rannas ja Audrus (Valgerannas),  lõpetas  hr Kivimägi neid faktiliselt algatamata - irvitades, kõik on OK. Pole ju oluline mis mula sa tädi maalile ajad -  nii arvas hr ausus!

Maa-amet ei teadnud siis, et varastamine ja petmine toimub nii laiaulatuslikult ja labaselt, seepärast tegi Maa-amet millimalli survel ja esitatud dokumentide alusel   Hr Kivimägile kirjaliku ettekirjutuse kohustades maavanemat algatama uuesti järelevalved. (Nagu hiljem selgus, poleks Maa-amet iial omale seda jama kaela tõmmanud kui teadnuks milline oli hr Aususe tegelik haare).

Maa-ametile päris totakat juttu ajada ei kõlvanud, kuigi seda võinuks ka vabalt teha, sest Maa-ametit ei huvitanud rohkem, kui et saaks selle jama kaelast ära. Püüti kasutada igasugu nippe, näiteks  dokumentidel muudeti preambulas §-d,  tehes niiviisi kord majast lauda, siis jälle laudast maja  või lautmaja. Asi oli aga nii mäda, et ka kõiki ümber kirjutades ei saanud haisust lahti, seepärast võeti kasutusele uus taktika - venitamine. Kusagil polevat kirjas kui kaua maavanem tohib üht  järelevalvet teostada, tehku seda või kogu ametiaja.

Läks aasta - ei midagi, läks teine- ei midagi, kolmas-  ei midagi, vahepeal saab hr Aususest  hr linnapea ja järelevalvet asub jätkama uus maavanem, ärastajate parteikaaslane IRL mängumaalt, hr Metsoja kes jätkas tsirkust. Ja nii ongi,  keegi ei mäleta midagi. 
7 või  8 aastat tagasi ehitatud majad, mille juurde maid erastati, on kadunud kui koereakuudid, pole isegi mitte kivi ega tallatud kohta. Külaelanikud pole maja näinud, naabrid pole maja näinud, millimalli kes vähemalt paari kuu tagant väidetavast majast mööda sõitnud, pole maja näinud, ainult maavanem ja Maa-amet ei suuda/taha tõestada, kas maja oli või mitte. 

Maa ameti kaardid ( paari aastaste vahedega tehtud ülelennud) mida suumides võib näha isegi kivid ja väiksemad konarlused maapinnal,  maja ei tuvasta ( keegi peale millimalli isegi mitte ei vaata neid).  Polegi vaja vaadata, sest tegelikult teavad tõde ju kõik.
Aus eksmaavanem  Kivimägi  teeb järjekordset valimiskampaaniat, rääkides AUSUSEST.
Homme lõhkeb siin väikene pomm,  ole siis kohal.