05.04.10

Audru Kalakasvatuse maade ost - tühine.

Loe ka eelnevat postitust, et sellest aru saada.

Jälle jama Suuresilla Suurfarmi (Kalakasvatuse) maadega. Seekord siis nende maade ostmisel 2008 aastal, Fjordfresh Holdingu poolt.

Kui lugesid eelmisest postitusest, mis tingimustel saab juriidiline isik osta põllumajandus maad(maatulundus), aimad millest juttu tuleb. Jah, just põllumajandusmaadega e maatulundusmaaga oli tegu Kalakasvatuse maade puhul.

Kas Fjordfresh Holding ei tea, aima, et tegelikult on Kalakasvatuse maade ostutehingud tühised?
Kas Kivimägi ja Audru vallavalitsus tegid talle tünga või teeseldi koos teadmatust, tehti ühist diili?

Millegipärast on tunne, tüüpiline Eesti...raha eest saab kõike.

Kui teised juriidilised isikud peavad seadusejärgselt olema vähemalt aasta tegelenud põllumajandusliku tootmisega, et maavanema loal osta põllumajandusmaad, siis Fjordfresh Holding ei pidanud isegi ühte aastat äriregistrisse olema registreeritud - rääkimata tootmisest.

15.08.2007 Fjordfresh Holdingu esmakanna registris –koopia regitrist siin

12.06.2008 Audru vallavolikogu otsus (luba maade omandamisek ) siin

Fjordfresh Holdingu andmeid äriregistrist kontrollides nähtus, et (2007,2008) tegevust pole olnud (põhikirja järgseks tegevusalaks märgitud kalandus).

Majandusaasta aruanne siin. Näed sa tegevust!?

Kus siin see nõutav põllumajandusega tegelemine. Ei saa aru?

Kui mulle tehakse puust ette ja värvitakse punaseks - sellest saaksin kohe kindlasti aru.
Miks OÜ-lt Fjordfresh Holding seaduse täitmist ei nõutud?

Keegi klassikutest on öelnud, et demokraatia pole just valitsemiseks kõige parem variant, aga midagi paremat ka keegi välja mõelnud pole.

Hallooo .......Toomas Kivimägi, halloo .......Audru vallajuhid, kes selle tehingu lubamise eest vastutavad!! Siis nii, et jälle panite mööda. Või õnnetu vahelejäämine. Elu on karm, aga ebaõiglane. Lootus, et iial ei avastata -jah?

Mis selle Eesti põllumaaga ikka peale hakata, habetab teine niisama.
Maalil ja Juulil pole aga raha, et maamaksugi maksta. Tulevad Pekka ja Lars pakuvad maa eest raha, mis sest et natukene, abiks seegi - lapsed vaja koolitada.

Hr Kivimägi, ei aita see linnapea tool, vana taak tuleb ikka järele.

Mulle meeldib ütlus, et puid lõhkudes saad sa kaks korda sooja: esimest korda siis, kui sa neid lõhud, ja teine kord siis, kui ahi köeb.

Rääkisin avastatust Audru valla maakorraldajale. Hr Annus võttis kohe ühendust Pärnu maavalitsusega. Klaasseni telefon maavalitsuses oli punane kui tomaatus ja ühendust enam ei saanud. Põllumajandusminister, kes peab kastanid tulest välja tooma, aeti tagajalgadele.

Aga tehing on tühine, sest seadus ei anna ka mitte põllumajandusministril mingeid variante nuputada.

Fjordfresh Holding ei tegele ka praegu põllumajandusega ja 2009 a Kalakasvatuse naabruses olevate maade ostutehingud (kinnisasja kitsendamise seaduse alusel) on samuti tühised (Ristikheina ja Kalaääre).

Kivimägi, põllumajandusminister, Oppar ja vallajuhid püüavad väänata muusika endale sobivaks, valitakse uued instrumendid ja orkester hakkab isamaaliste laulude asemel Taani prints Hamleti lugu tinistama ja Hamleti isa vaim hõljub künkarahva vorbitud hambutute seaduste kohal.

Tore kui Fjordfresh Holdingul naljageen olemas, muidu lintsiks nad Kivimäe ja Audru vallavalitsuse täiega.

Kuid mismoodi seadust väänama hakatakse, eks näis?

OÜ Fjordfresh Holding peaks nüüd tõdema kuidas käivad/ei käi asjad Eesti riigis.

Parem Hilja kui Ilma – vist
( eks nad ise valivad, kumma tantsule paluvad).