22.03.18

Pärnu linnasekretär Tiina Roht ei tee vahet teabenõudel ja selgitustaotlusel

On imekspandav, et Pärnu linnasekretär ei mõista vahet teha mis on teabenõue  ja mis selgitustaotlus. Häbi küll. Kuidas saab töötada linnasekretärina nii ebakompetentne ametnik?

Hea linnasekretär Tiina Roht.
Mul on heameel Teile selgitada, et teabenõudega küsitakse dokumente ja  selgitustaotlusega selgitusi.

Minu 17.03.2018 teabenõudega on palutud dokumente.  Juhul kui linnavalitsusel palutud dokumendid puuduvad  tulnuks  igal konkreetsel juhul keelduda  teabenõude täitmisest  5 tp jooksul  ja alles siis anda selgitused  vastavalt  MSVS  30 päeva jooksul.

17.03.2018 teabenõudega oli palutud.

  • edastada dokumendid millega on määratud milliste (kohaliku omavalitsusele) ametiautodega tehakse ainult ametisõite ja kelle kasutuses need on. 
  • väljastada dokumendid kust nähtuks milline auto (mark ja nr) ja kelle kasutusse on antud.
  • kas eksisteerib mõni dokument millega on määratud sõiduautod milledel tuli/tuleb sõitude üle arvestust pidada GPS sõidupäeviku alusel? Juhul kui selline dokument eksisteerib palun see edastada
  • Viidata dokumendiregistris täpsele kohale kus asub kehtiv ametiautode ja isikliku sõiduauto ametisõiduks kasutamise kord või edastage see.
Igas nelja punktis on palutud dokumente.

Siin Linnavalitsuse vastus, linnasekretäri Tiina Roht allkirjaga.






Ah et soovisin teada! Esialgu soovisin ikka dokumente. Selgitusi soovin siis kui mulle teatatakse, et dokumente ei ole. 
Ega siis muud kui esmaspäeval VAIE Andmekaitse Inspetsiooni. AKI õpetagu siis pika staažiga linnasekretäri lõpuks ka teabenõudel ja selgitustaotlusel vahet tegema.