10.01.21

Kas Toomas Kivimägi unistab 12 aastasega abiellumisest ja Ligi surnutega seksimisest ?

Riigireetmisest, pedofiiliast, nekrofiiliast ja polügaamiast unistavate reformarite ja sotside rämps on ujunud pinnale. Õudus millised muudatusettepanekud. Kas tõesti ükski reformi ja sotsi saadik ei öelnud "ei"? Milliste haigete  labasustega ollakse võimu nimel nõus kaasa minema. 
Toomas Kivimägi unistab islami toomisest Eestisse,12 aastaste lastega abiellumisest ja seksimisest - pedofiilia legaliseerimisest ja teeb riigikogule sellekohase ettepaneku. Nüüd siis avalik saladus. Kuningas on alasti.

Jürgen Ligi unistab aga surnutega seksimisest, nekrofiilia seadustamisest ja tema teeb  riigikogule sellekohase ettepaneku.

Kui Kivimägi unistus ei peaks täituma on tal siiski mingi võimalus - rääkida oma unistusest naisega ehk saavad kokkuleppele, variante on.

Aga vaene Ligi - kas ta naine ikka on nõus surema mehe naudingu nimel ja korduvkasutus pole ka võimalik. Aitaks muidugi parteikaaslaste poolt riigikogule tehtud ettepanek - polügaamia seadustamine. Mitu naist on ikka mitu surnud naist.

Pedofiil on isik, kes tunneb huvi laste vastu, just nimelt eelpuberteediealiste laste, alla 13-aastaste vastu.
ÜRO lapse õiguste konventsioonis kirja pandud õigused kuuluvad igale kuni 18-aastasele lapsele ja noorele inimesele kogu maailmas. Vanemad on need, kellel on esmane kohustus last hoida, kaitsta ning tagada tema eakohane ja igakülgne areng. Täiskasvanud,kes otsustavad lapsi puudutavate asjade üle, peavad oma tegevuses lähtuma laste huvidest.

Vot ei teagi kas sellel Toomas Kivimägil ka lapsed on? Kas selline isend on ka kellegi isa, mees. Kas ta pani oma lapsed juba 10 aastaselt mehele/naisele.

Sõna peaks võtma ka lastekaitseliit. Miks vaikib kriminaalbüroo lastekaitsetalitus?
ÜRO lapse õiguste konventsiooni artikkel 24 kohaselt on tegemist kuriteole kihutamisega.
Tundub,et pedofiilid on juba riigikogusse roninud.

Kui refid ja sotsid arvasid, et teevad nalja millega riigikogu tööd takistada ja mis onu Heinole ja tädi Maalile peale läheb siis see teema ei ole labase nalja tegemise koht. See solvas mind ja häbivääristas meie riiki. See tekitas minus õudu ja hirmu tuleviku ees - riigikogulased tahavad maha müüa meie riigi, tahavad legaliseerida pedofiilia, nekrofiilia, polügaamia. Ma ootan vastavate ametite reageerimist ja loodan, et see tuleb.

Ma teen ka nalja kui ütlen, et selline süldikeeduvesi - arulage, lame ja labane refi ja sotsi rämps tuleks kokku siduda ja koos orissaare seenelisega (kes nüüd on vait kui kult rukkis) allavett lasta.

Aga mina teen seda oma köögilaua taga mitte riigikogus.