03.03.11

Hea prae saamiseks tuleb keegi maha lüüa

Nüüd ongi käes aeg kui valimisliit "Oma tuleviku nimel" otsustas oma nälja peletamiseks veristada Audru keskkooli.
Otsus läheb kinnitamisele neljapäeval so 10.03.2011 volikogu istungil, millimalli ja proua Inda kaks vastuhäält, seda ei muuda.

Audru keskkooli kaotamise otsus (eelnõu) siin
LK 1 siin https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B2O3WIDSBFSdOTIzNzZmZGEtODIxYy00ZGRmLThkNTAtNTc3YWI5NDBjMmE5&hl=en
LK 2 siin https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B2O3WIDSBFSdZTNjYzUwN2ItNGYzMC00NTYxLWI0MDktYzUxMTE2MjlkZmIx&hl=en

Need kes lootsid istuva võimuliidu kainele mõistusele - lootke ikka edasi. Kui järgmine kord valima lähete valige ikka "valimisliit Audru" (kuid vaevalt nad enam seda nime julgevad või tahavad kasutada), siis olete kindlad, et teie raha ei lähe kindlasti mitte mingile tühjale haridusele vaid ikka kohapoiste ja nende sabarakkudest soosikute isiklikesse projektidesse.

Ära ole nii kergeusklik ja usu Suursilla ja üleskeeratavate naksitrallide haiget sonimist majanduslikest põhjustest. Rääkigu asjadest ausalt.

Hr Mati Sutt, tahaksin sulle ka öelda ............aga ei ütle, sest sa tead ise mida paljud sulle öelda tahavad.
Ega sina ju ei tahtnud keskkooli kaotamist, ei ............. .

See mis keelel, ei olnud sul meelel ja see mis meelel, ei olnud sul keelel.

Järgmisena kaob Audru põhikool sellisel kujul.

Kui Audru Keskkoolist on saanud põhikool, siis loomulikult ei ole enam mõtet kahel teineteisest paari kilomeetri kaugusel asuval Jõõpre ja Audru põhkoolil - üks neist peab kaduma, onju Mati.

Onju Simmu, kes sa siis juba lammutad Pärnu linna rahandust, Akermani mantlipärijana kui proua peaks riigikogusse pääsema.

Loodan, et meie volikogus istuvatel lammutajatel Siim Suursild ja Mercedes Merimaa ei õnnestu eesti riiki lammutama hakata.

Mõtleme enne kui valime.

Salakokkulepe maavalitsusega, kellega kahasse survestati ja peedistati ajudeta isendeid.

Juba oma ühes eelnevas postituses kirjutasin kuidas kuritegeliku organisatsiooni koosolekutel mõjutati neid, kes vähegi püüdsid oma peaga mõelda ja kuidas keelitati, et keskkooli kaotamisest, ei tohi avalikkus teada saada, kõik tuli hoida viimase päevani saladuses, eriti oli keelatud info avaldamine millimallile ja proua Indale.


järgneb

20 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas nüüd siis keskkooli lõpetamise otsustamine käes. Värdjad

Anonüümne ütles ...

Kaesoleval aastal jaab puudu iiks kolmandik vajadusest ehk 30 066
eurot, milline summa tuleb katta vallaeelarvest teiste tegevuste arvelt.
Ja need tegevused-pakun välja- vallavalitsuse ja volikogu komisjonide liikmete arvu minimaliseerimine!Mitte kooliosa likvideerimine!

Anonüümne ütles ...

uskumatu kui loll on meie volikogu...loodan siirlt et meie vallarahvas võtab nüüd õppust ja ei vali enam neid inimesi tagasi, kes selles liidus olid...ja nii nad audru kooli välja suretasid...ja see sutt...eks igal oinal ole oma mihklipäev

Anonüümne ütles ...

Häbenema peaksid. rahvas valis selle kõntsa sinna nüüd sülitavad näkku. olgu see mulle õpetuseks.

Anonüümne ütles ...

millimalli, miks sa kommenteerida ei lase. minu sõnad on vist volikogu mänguritele liig.

Anonüümne ütles ...

Oh-oo!
Sutt ja Suursild saavad siis, mis tahavad!
Aga mõned hakkavad juba sellest puutumatust seltskonnast kaugemale hoidma, kui lugeda viimaseid eelnõusid kümnendaks märtsiks Audru valla veebikalt!

Anonüümne ütles ...

MÕNI hakanud mõtlema, et peaks oma peaga mõtlema, mitte tegema nii nagu volikogu esimees ja tema asetäitja dikteerivad! Tõstan kätt ja panen raha tasku, ei mingit kodutööd enne istungit- see stiil paarile mehele vastukarva. Kaua pidasidki vastu! Edu neilegi! Kahju koolist...varsti pole nii seal ka põhikoolil mõtet...

Anonüümne ütles ...

Tere, Millimalli!
Ammu pole lugenud muinasjutte, nüüd paari päevaga kohe kaks. Tavaliselt lõpevad muinasjutud hästi, Teie vallas aga vastupidi rahva ootustele. Pärnumaa ühes suuremas vallas pole peagi keskkooli, ma ei usu oma silmi!Kas need vallajuhid on respublikast (IRL), need ju muudkui ühendaks ja kaotaks?

Anonüümne ütles ...

Kahjuks on Audru vald täiesti pea kaotanud Ei taha mõeldagi, mis edasi saab... Loodan siiralt, et Suursild ka ühel päeval oma teenitud karistuse saab. Miks küll selline peab olema volikogu esimees, tegemist on ju ääretult rumala ja omakasupüüdliku inimesega, ning aus inimene ei ole ta mitte.

Anonüümne ütles ...

Kui suursild majanduslikult mõtleks siis oleks Audru vald üks rikkamaid. Kui saan tulen kohale tahan nende volikogu liikmete nägusid näha. Anna palun kindlasti teada kes hääletasid poolt kes vastu.

Anonüümne ütles ...

Mulle ei ole selle valimisliidu seltskond olnud kunagi vastuvõetav.
Käigu persse

Anonüümne ütles ...

Aga hoolekogu. Kas hoolekogult ei on nõusolek saadud. Nii need asjad ikka ei peaks käima. Agronoomid ja melioraatoreid otsustavad haridusküsimuste üle.

Anonüümne ütles ...

mina kavatsen Audru keskkoolis õppida

Anonüümne ütles ...

Olen varemaltki üritanud arvamust avaldada, aga siin osaleva seltskonna pime viha nn. võimukliki vastu on piisavalt priske, et mitte aduda objektiivselt vallas kujunenud demograafilist olukorda. Uurige pisut statistikat ja üritage endale asi selgeks teha. Audru Gümnaasiumil ei ole perspektiivi mitte vallajuhtide saamatusest tulenevalt vaid sellepärast, et vald asub tõmbekeskuse- Pärnu linna külje all. Selle otsuse ei tee mitte Teie poolt vihatud vallaisad, vaid vallakodanikud ise, kes oma lapsed linna kooli on pannud(pooled gümnaasiumiealistest Pärnu linna koolides!).
Vaatan Teie valla elu kõrvalt ja pean tunnistama, et opositsionäärist blogipidajal on mitmetes küsimustes tuline õigus. Arvan, et küsimus on volikogu kohtade jaotuses. Võimulolijad on suures enamuses, opositsioonis ainult kaks volinikku. Otsuseid valmistatakse sellisel juhul tavaliselt ette suhteliselt kergekäeliselt(niikuinii surume läbi ). Tegelikul viib see tõepoolest tulemi mandumisele, tehakse alatihti endale häbi, sest eksitakse jämedalt seaduste vastu jms. Audru näide pole vabariigis selles suhtes ainulaadne.
Samas pean objektiivsuse huvides ütlema, et opositsioonil,vaatamata energilisele tegutsemisele, jääb asjaajamise korrektsusest ja soliidsusest oluliselt puudu. Sellise "hallo mersu, kohapoisid, pildid peaga kempsupotis jne." minu arvates kaugele ei sõua, see nüüd küll vallavolikogu liikme tase ei peaks olema. Arvan,et oma õigust saab nõuda ka teistmoodi. Kui ikka seadust rikutakse, tuleb seda taunida, avalikustada ja muid legaalseid vahendeid lahenduse leidmiseks kasutada. Sõimamine ja mõnitamine aga suurendab vaid vastuseisu.
Aga eks Te ise tea, kuidas oma asju ajate. Kuigi, vahest tuleb kasuks kui keegi supipotist väljaspool olija arvamust avaldab.

Anonüümne ütles ...

Eelmisele. Kui see blogipidaja jääks ainult viisakaks, sündsuse piirile, võiks ta selle raamatu sulgeda. Kuiva poliitilist mulinat on kõik blogid täis. Mulle isiklikult meeldib niisugust värvikat, mahlakat ja vürtsikat blogi lugeda.Nii suur töö mis sellega kaasas käib väärib ainult imetlust. Õelust või kurjust ei ole siin kusagil. Eks sina (eelmine) katsu ilusti viisakalt ja kultuurselt paluda, et kõik seadusi austaks, hakka oma kultuurse palumisega riigikogust pihta kindlasti võtavad sind kuulda. Kaks volikogu liiget suudavad tervet volikogu kontrollida ja vead vea otsa avalikustada, imetlusväärne. Tubli millimalli, lase edasi samas vaimus ära muutu poliitiliseks kuivikuks siis ma sind enam ei loe.


Harjumaa elanik

Anonüümne ütles ...

Maitsed on erinevad. Ühele meeldib ema teisele tütar. Mina kõikisööja,vahel võtan ema teinekord tütre. Tõe huvides pea ütlema, et mulle meeldib, et on särtsu, ega need võõra valla probleemid muidu nii huvitavad polekski. Kuna tegemist ikkagi blogiga tundub kõiki parasjagu olevat. Näha, et ollakase võimline kirjutama nii ja naa.
Pilt on äärmiselt kõnekas tuues ilmekalt välja, blogis käsitletava. Esimene mis silma jäi. Supper, paremine poleks saanudki välja mõelda.

Edu millimallile

Anonüümne ütles ...

Üle-üleeelmine üleelmisele:
Hmm! Kuiv poliitiline mula..
Loomulikult saab asju ajada mitmel viisis. Minagi võiksin Sind seedekulgla päramise otsa uuringuretke asemel millimalli moodi lihtsalt persse saata. See pole aga lahendus!
Kui keegi seadust rikub, saab seda lahendada ka inimesemoodi väljendeid kasutades ega sõimamine asja lahenda. Või ikkagi, inimesed on erinevad, mingi seltskond kindlasti naudib.
Olgu, olgu, mis ma ikka siin torgin. Siiski, üks minu väide tahab õiendamist: nimelt õpib Audru valla piirkonna gümnaasiumiealistest lastest Pärnu linnas mitte pool nagu väitsin vaid kaugelt rohkem kui pool.
Jõudu kraaklemiseks!

Anonüümne ütles ...

kuule sina eelmine jobu, ehk oled üks kambast, tee asjad selgeks ja siis kära siin.

Anonüümne ütles ...

Kahju, et mõned inimesed ei saa aru, et tegemist on inimese isikliku blogiga ning selle lugemine ei ole kellelegi, kes peab blogi stiili vastuvõetamatuks, kohustuslik. Mida pagan te siin nuhite, lugege seda, mis teile meelpärane. Aga no ei saa, ikka vaja teada, mida Millimalli jälle välja nuhkinud on.

Tongiott ütles ...

Ei ole kambast jah. Kas ainult kambas on jobud? Ma võin ju ilma kampa kuulumata kah jobu olla. Kas on keelatud? Loodan, et mitte. Ega ma võimulolijate tegusid õigeks mõista. Aga kui sellise asjaajamis-kõnekeelega inimene Audru valda juhtima panna, siis arvata on, et laulaksite aasta pärast veel hullemat laulu kui praegu.
Hallo, hallo! Keskjaam?