23.01.18

RADAR

TÜÜP VALETAB
SIIM SUURSILD EI OLE MITTE MTÜ RANNAKALAD LIIGE VAID  JUHATUSE LIIGE ja see muudab asja.
Väljavõte äriregistri B kaardist allpool.

Ah et hea projektikirjutaja ?????!!!! 
Halooooo............... hea ja jõhker valetaja ikka. 

Projektikirjutaja on vallaametnik Maris Moorits.

Rannarahva koostöökoda (siin) - tule taevas appi? Ja nüüd on vaja ka õue õppekööki. 
Nimetame asju ikka õigete nimedega - vaja on kohta kus hotellikülastajad (sh sulid) saaksid grillida ja õhtupäikest nautida. Tuleb teha järgmine projekt- miks ka mitte. Pärnu Lahe Partnerluskogult(jagajad Mercedes Merimaa, R. Talisoo)tuleb heakskiitev otsus suurima vaevata - no näiteks selle siil udus projekti  raames (Roheline Konnatee) mis mitmed miljonid igasugu abirahasid neelanud aga keegi ei tea mis ta on ja kus ta on - ainult mõttetuid plakateid on terve eestimaa täis kleebitud. Ka üks nutikas miljonite väljapetmise projekt mis kunagi valmis ei saagi ja aina lüpsab.

Mulle oli see kõik ammu teada aga .... ärge unustage kus riigis me elame. Kui poleks Pealtnägijat, Radarit ja  Kuuuurijat sööks sulid varsti  silmad peast.  Meie õiguskaitseorganid on suutmatud, ebaprofesionaalsed ja samuti täielikult korrupeerunud. Tõestan kui minu blogi enne kinni ei panda.

Kas ehk peale Radarit hakkab mõni uskuma millest millimalli kirjutab- millise kaliibriga sulid kohalikus omavalitsuses tegutsevad. Heksvallavanem Talisoo oli nende kõrval poisike kellel oli säilinud häbitunne, astus tagasi, sest pidas nii õigeks. 
See mis täna Radaris, oli ainult jäämäe veepealne osa. Sahkerdamine mis vallas toimub on üle mõistuse aga kui politsei kõik kinni mätsib siis ----- polegi midagi teha
Kogemused, ehmatavad, uskumatud kogemused. Olen Martin Helmega 110% nõus ja mul on kahju, et meie õiguskaitseorganid on nii ebaprofesionaalsed, korrupeerunud. 

Ootan siis jälle läbiotsimist või? Tüüpiline hirmutamistaktika? Nüüd olen targem ja oma salajased andmekandjad kaevasin kartulipeenrasse. Aga vanainimene ei mäleta enam täpselt kuhu. Ei tea kas tulebki meelde. Küsisin mehelt, tema ka ei mäleta enam. Aga mul on 2 labidat, praegu maa külmunud, soovitan tulla kevadel saab ühendada vajaliku ja kasuliku.



5 kommentaari:

Terje Rudissaar ütles ...

Sa oled kogu aeg olnud õigel teel! Kunagi pidi ju see s..t üles kerkima! Aitähh sulle. :-)

Millimalli ütles ...

Tänan toetamast

Anonüümne ütles ...

Tere!

Olen õppinud eesti keele filoloogiks ja pidasin vajalikuks mainida, et Teie tekstist oleks võimalik paremini aru saada, kui see ei kubiseks slängist ja kirjavigadest. Lisaks nõuete pidevale esitamisele oleks viimane aeg ka raamatukokku astuda ja gümnaasiumi grammatikat korrata.

Tänan tähelepanu eest!

Millimalli ütles ...

Tänan.

Eks ma püüa jah uuesti esimesse klassi minna aga see vist ei aita ka.

Anonüümne ütles ...

Tere!

Ma ei mõelnud seda üldse negatiivselt. Viitasin lihtsalt olukorrale, kus teksti pole võimalik tõsiselt võtta, sest kohati häirivad släng ja kirjavead lugemist, kuigi mõistan loo ideed ja tähtsust. Esimesse klassi pole vaja minna, aga raamatukogust soovitaksin eesti ortograafia ja grammatika alaseid raamatuid küll laenutada ja sirvida.

Tänan!