02.06.11

Paneks jutumärgid sinna aususe juurde tagasi..........

No nii. Täna oli viimane korraline volikogu istung. Aga täna ma passin, ajan niisama loba, üksi, omaette.

Kui kell näitab suveööl 1.04 siis ei ole kuigi mõistlik alustada suure, tähtsa tööga.
Kuklas vasardab pead, pead, pead, kohe, kohe - mina vastu ei, ei, ei.
Blogi analüütika näitab suurt hulka „pettunud“ külastajaid, iga päev asjatult piilumas, kas millimalli on hiirele pihta saanud. Ja siis need etteheitvad meilid - lubasid......
Mõnikord tundub, et blogi on omaette elu alustanud ja millimalli orjastanud.

Kui peremees käsib siis .....Kes teise sant on, ei sel maksa pugu püsti ja jalgu arki ajada!

Volikogu annab jätkuvalt materjali millest võiks kirjutada lausa tragikomöödia, Eesti ulmekirjanduse klassikasse kuuluva teose.

Üks määgib ees, õige õige, enamus määgib kohusetundlikult järgi, teadmata ja isegi huvi tundmata, millest üldse jutt käib. Suuloputus ja ajuloputus . Klassika.

Valimisliit „Audru“, vaadake ometi peeglisse, kes teile sealt vastu vaatab. Ega see ometi "mää" ei tee?

Tänane istung rikkus närvisüsteemi, füüsis tundus nagu oleks rinnalt tõstmist teinud või nagu väljaväänatud pesutomp. Hommikul vaatad peeglisse ja ei saa aru, on see nüüd mehenäoga naine või naisenäoga mees.

Kogesin jälle kui ausalt vallas detailplaneeringuid menetletakse ja milline on maavalitsuse osa selles.
Nii kehtestati tänaselgi istungil jõuga, täiesti õigusvastane detailplaneering Audru poldrialal, kus tegelikult on volikogu otsusega kõigi detailplaneeringute menetlemine peatatud  kuni Audru poldriala osaüldplaneeringu kehtestamiseni. Aga on võrdsematest võrdsemad ja loll kes õigustust ei leia (sellest edaspidi).

Teie, kes te ootate poldrialal oma planeeringute koostamise jätkamist, oodake aga vaikselt edasi või tehke rahakotirauad lahti, sest vallal pole plaaniski raha raisata ja poldriala osaüldplaneeringu koostamist isegi mitte alustada. Toppige oma planeeringud ümbrikusse, mida suuremasse seda parem ja teate küll kuhu need saata, muidu jääte igavesti koostamist ja kehtestamist ootama.
Kui see pole raha mis kurku topitakse, siis mis see on? Paneks nüüd ikka jutumärgid sinna aususe juurde tagasi.
Vanasti räägiti ikka, et kui inimene läheb valda omi asju ajama, tehakse kohe selge sott, kui maksad, ajame korda, kui ei, keri välja.

Igatahes mainisin ma nüüd oma “arvamuse ” ära. Loodetavasti jättis see minust ikka „hea“ mulje. Pole ju eestlasele midagi olulisemat kui jätta endast hea, intelligentne mulje, mis sest, et kodus ajalehepaberilt palja käega sülti sööb. Ma pole erand.
(Järgmistest postitustest saad muuhulgas lugeda kuidas Pärnu maavanem oma nn järelevalvet teostab ja mis saab siis kui maavanema järelevalve tulemus (milles loomulikult leitakse, et kõik on OK) satub uuesti näiteks Maa-ameti kontrolli alla).

Vahest tulevad mõtted,  nagu kaasaegne luule, millest millimalli tühjagi aru ei saa -  tekst  kumiseb tühjalt ritta seatud sõnadest.

Tõde on talumiseks liiga kole.
Las inimestel olla oma arvamus, sinul on oma arvamus.
Oled igasugusest negatiivsusest vaba. Sulle tundub, et sa oled „koju „ jõudnud, siis teed sa ise „ukse lahti“ ja kõik see võimas saabki avalduda - sina oled Olemises, oled endaga sügavas kontaktis, oled leidnud selle mida teised paaniliselt taga ajavad- rahu. Nüüd lihtsalt naudi ja ära enam kunagi takerdu sellesse, mida ühiskond sulle  peale  üritab suruda . Las inimestel olla sinust oma arvamus, lihtsalt muiga ja mine oma rada.