31.03.18

Jätkan postitust " Pärnu abilinnapea valetas volikogu ees"

Algus siin

Pole midagi toredamat kui olla mõnes valdkonnas tõeline asjatundja - olgu see või valetamine.
Valetamise meisterklass - mingi selline pealkiri oli vist ühel Roman Baskini poolt lavastatud  komöödial.
Harjutamine teeb küll meistriks aga edukas valetamine on väga keerukas.

01.03.2018 Pärnu Linnavolikogu istungil sai EKRE  meistervaletajalt ropult petta.
Siim Suursild väitis EKRE arupärimisele vastates, et tänaseks on praktiliselt kõik maade sihtotstarbed viidud seadustega kooskõlla (selle vale paljastasin eelmises postituses siin ),ja et jäänud on vaid 3 kinnistut Papsaare külas - Pilliroo, Kingpooli ja Aabrami – Enno- Põllu, kuna nende maaomanikega ei saavat (10 a) kontakti, maaomanikud asuvat välismaal. 

Tundub, et Siim pidas oma naksitrallidega nõu ja leidis, et see peaks olema usutav ja kõva argument.

Aga ..... sel ajal kui targad nõu pidasid, vallutasid lollid kindluse.  

10 aastat ei saa vald maaomanikega kontakti!!! 
Sisetunne ütles, et see on Siimu järjekordne häma, muidugi ei soovinud vald teadlikult maade sihtotstarbeid muuta ja sellega teatud maaomanike maamaksu tõsta. 

Teen mõningad päringud kinnistute ja omanike kohta internetis ja .....

-Pilliroo kinnistu, omanik OÜ Nurme Teedeehitus, juhatuse liige Avo Rits (valla pidev tehingupartner, asub 10 km kaugusel vallamajast). 
-Aabrami- Enno - Põllu kinnistu,  omanik OÜ Kingpool, juhatuse liige Jüri Ploom kes töötab Tallinnas,  Advokaadibüroos Pohla ja Hallmägi . 
-Kingpooli kinnistu,  omanik OÜ Teterin Investments  ( Tartu maakond, Tartu linn, Ringtee tn 25, 50105) juhatuse liige Toomas Toomjõe. (loe )

Audru vald ei saanud nendega kuidagi kontakti. 
Kui palju kordi  ja kuidas siis selle 10 a jooksul  kontakti püüti saada ?

Ega muidu ei tea ku ei küsi. Jälle kiri valda. Teen kirjast ja vastuskirjast väljavõtte (copy/paste)

Pärnu Linnavalitsus    22.03.2018
Teabenõue

Vastavalt AvTS palun viidata dokumendiregistris vastavale kohale (või väljastada dokumendid) kus oleks võimalik tutvuda allpool palutud dokumentidega. Juhul kui dokumente ei ole dokumendiregistris registreeritud palun need väljastada ja põhjendada miks nendega ei saanud tutvuda dokumendiregistris.

-Audru valla poolt Aabrami- Enno- Põllu kinnistu omanikule, Kingpooli kinnistu omanikule ja Pilliroo kinnistu omanikule edastatud valla pöördumised kus kinnistute omanikku on teavitatud vajadusest maa sihtotstarvet muuta või muu dokument kust nähtuks, et maaomanikuga on püütud selles küsimuses kontakti saada. Juhul kui  sellised dokumendid puuduvad keelduge teabenõude täitmisest ja põhjendage keeldumist.

Ja siin on väljavõte 29.03.2018  vastuskirjast millest  nähtub, et Audru vald ei püüdnud ega tahtnudki 10 aasta jooksul maade sihtotstarbeid muuta ja omanikega kontakti saada. 













Arvad, et inimene lihtsalt valetab, sest ta on selline, aga tegelikult on tal raske haigus. 
Seda meest enam terveks ei ravi.