08.06.17

Ära muutu naeruväärseks!


Kõik teavad aga mina - ei tuhkagi. Sain siis ka lõpuks täna teada, et vallavanem Siim Suursild olevat teinud avalduse politseile kuna leidis, et olin blogis valetanud ja teda laimanud.  

Tänan muidugi kõva reklaami eest -  artikkel Postimehes ja isegi AK-s olevat maha öeldud. Ei tea palju ma selle eest võlgnen?  Eks ma püüa kuidagi tasuda, reklaamitavast materjalist puudu ei tule.

Ise puhus mees asja suureks.
Süüta lõke, küll puhujaid leidub ja kui tulekahju lahti, torma esimesena appi vett tassima, noomima, et mida te küll tegite, et nii pole ilus jne. Küll siis tänajaid leidub. 

Et siis blogis laim ja vale -  kas  Audru valla pangaväljavõtted valetavad või valetab valla kassaraamat?

Postimehes kirjutatu kohaselt on Siim Suursild väitnud, et pühapäeva õhtul olevat olnud vaja  5 korral sularaha välja võtta toetuste maksmiseks.
Kui lausa pühapäeva õhtul (21 detsembril) sõideti  linna pangaautomaadist raha  välja võtma siis pidi seda esmaspäeval  (22 detsembril),  toetuste maksmiseks, ikka väga vaja minema.

Toon siinkohal ära Audru valla poolt teabenõude korras saadetud 22 detsembri kassaraamatu väljavõtte. Kus sa näed siin toetuste väljamaksmist sularahas? Mina küll ei näe!

Ütlesin ju  sulle Siim, hinga mõned korrad sügavalt sisse ja välja aga ära muutu naeruväärseks!