13.09.17

Meenutame kadunukest (IRL) hea sõnaga!

Varsti jälle valimised!
Vale jutt, et iga kingsepp jäägu oma liistude juurde, palju kasulikum on jätta põline ja aus amet, virutada tööriistad nurka ja hakata poliitikuks. Õnn tuleb õuele õige pea või veidi hiljem.

Tänan neid kes  millimallit enda kampa kanditeerima kutsusid, tänud ka millimalli potensiaalsetele toetajatele  kuid millimalli sedakorda passib. Ainult sõltumatuna saan kirjutada ja vaadata asju objektiivselt. Nii ei ole ma ka avaliku elu tegelane ega pea kellelegi oma tegemiste kohta selgitusi andma. Las siis hauguvad millimalli peale nagu pavlovi koerad. Nemad püüavad minu tiibu kärpida ja mina sellegipoolest lennata.

Kõik need valimisprogrammid ja platvormid on  kampaaniamaterjal  -  hullutamine.
Kes mida jagama hakkab - pastakad, õhupallid, kondoomid, kommid jm.

Sina mulle, mina sulle - kärab hästi.
Säh, võta võim!

 KOV arengule annab tõsise tagasilöögi tõsiasi, et kohalikud volinikud ei vastuta isiklikult mitte millegi eest. Vastutus on null.  Vallavalitsus jagab eelarveraha kellele tahab ja palju tahab, ei mingit korda, volikogu mõttetud naksitrallid passivad tuimalt  midagi mõistmata ja arusaamata  nagu hiired augu juures.

Selge on see, et Audru vallas võimulolevat IRL seltskonda tuleks vahetada.
Selle seltskonna tegevus on olnud täiega korruptiivne ja lähtutud teesidest:
-Kokkuleppeid ei ole vaja sõnastada!
-Teenele vastatakse teenega!
-Vaikiv kokkulepe, et alati eelistame erakonnakaaslast!
-Eelistame kõigil hangetel erakonnakaaslast, annetajaid, sõpru!
-Enda korruptsioonist ei räägita see halvab tööd jätab halva mulje ja rikub kõigi tuju!

Audru vald müüdi Pärnu linnala maha. Mis oli selle hind? Tühipaljas aselinnapea koht. Et siis seisukoht kujunes vastavalt istekohale (ametile).
Tore, et Siim julgeb ikka rahvale silma vaadata.

Kuidas volikogu naksitrallid,  kes esialgselt 99% olid Pärnu linnaga ühinemise vastu, korraga nõusse saadi. Põhiline hirm oli, et  volinike MTÜ -d jäävad Pärnu linna koosseisus sellisest kontrollimatust rahastamisest ilma. Linn pigistas omakasu silmas pidades  silmad ja kõrvad kinni ja lubas jätkuvalt  rahavooge  läbi  MTÜ de  - kohe hakkas laikimine,  ei mingit vastuseisu.

Ainuke mis volikogu naksitralle huvitab  on oma MTÜ-d - kes toitlustab valla külalisi, kes võtab valla külalisi vastu, kes korraldab nende vastuvõttu, kes transpordib valla külalisi, kes majutab jne  (seda ainult paberil) - ja ikka korraliku papi eest. Külalised nagu ei lahkukski vallast.

Peale  MTÜ de toitlustavad valla külalisi ka koolid (kuludokumentide kohaselt) ja oh neid restoraniarveid, spaad ja muud väljasõidud  -  jõulupidu vallatöötajatele, volikogule,  pidu valla ametnikele, pidu asutuste juhtidele, pidu erakonnakaaslastele, pidu sõpradele, vanaaasta lõpupidu, uueaasta vastuvõtupidu jne.
Kas poleks mõnus kui saaks  kõik oma pere ja sõprade  resto, kontserdi SPA jm kulud valla kulusse keerata.  Vallapäevad need kestavad  samuti terve aasta,  jaanuaris hakkab pihta  - kulutus seotud vallapäevadega -  nii aasta lõpuni.  Haaa haaa haaa......(järgmistes postitustes toon dokumendid)

Kuidas see IRL Tallinna linnapea kanditaadi Raivo Aeg  valimisreklaam telekas nüüd kõlaski?
Kümme aastat  on IRW Audru vallas varastanud  (või oli see kusagil mujal) ................... Varga koht on vanglas.... 
Ehk lõpeb kõik nüüd ja läheb igavikku koos IRL ga.

MEENUTAME KADUNUKEST (IRL)  HEA SÕNAGA
RAHU TEMA PÕRMULE

Keda siis valida?
Väga paljud on küsinud - ütle, keda valida.

Ma ei mõista erakondi kus avalikult omavahel madistatakse, reedetakse ja  mõnuga soppa loobitakse. On see mänguilu?
Sellised mängureeglid mulle ei sobi seal läheb kogu võhm omavahelisele  võimuvõitlusele -  Ref, IRL, Kesk on praegu minu jaoks OUT.

Kes oleks alternatiiv?

Prooviks  seekord kedagi uut. Kõige usaldusväärsem näikse  praegu EKRE.
Isa -Poja - (Pühavaimu)   kooslus. Poliitika- ideed, mõtted tunduvad asjalikud ja vajalikud.

MINA VALIN EKRE VALI SINA KA!