15.12.21

Homme siis tõmbab Pärnu linnavalitsus volikogule jälle mütsi pähe

Tegelikult teevad nad seda ise, teadlikult, tahtlikult. Ihna detailplaneering,  mis on otsast lõpuni täis pettust, varjamaks Siim Suursilla vallavanemana toimepandud korruptsiooni, võetakse siis homme volikogus istuvate  endiste maavanemate, linnapeade ja vallavanemate vaikaval nõusolekul vastu ja suunatakse avalikule väljapanekule, et kõik saaksid ettepanekuid ja vastuväiteid esitada. 

Praegu ei vasta linnavalitsus ühelegi teabenõudele mis puudutab Ihna, Jõesuudme ja Päikesemetsa kinnistuid või detailplaneeringut, pikendades kõigile teabenõuetele vastamise tähtaega. Püütakse enne volikogu istungit varjata veel mis varjata annab.  Aga pole mõtet - puhas politsei või pealtnägija teema.

Ja kelle raha eest trassid rajati, ah? Linnapea, tee suu lahti!
Vene ajal tuli raadiot põrutada kui see tööle ei hakanud.

Valed, valed ja ainult valed. Ühes dokumendis "üldplaneeringut muutev" detailplaneering , teises "ei muuda üldplaneeringut", ühes kanalid ja tiik, teises paadisadam ja paadikanalid - ikka nii kuidas vaja hämada.

Äkki vallavalitsus ei teagi, et üldplaneeringut muutvat detailplaneeringut tuleb menetleda nagu üldplaneeringut ja algatab sellise detailplaneeringu koostamise  volikogu, mitte vallavalitsus nagu käesoleval juhul. 

Halloo,  detailplaneeringute üle järelevalvet teostanud endine maavanem, sõber Metsoja. Kas homme on suu vett täis või püüad valet õigeks rääkida. 

Üks väike vale paljudest.

Loen linnavalitsuse koostatud Ihna detailplaneeringu otsuse eelnõu  seletuskirjast kuidas ametiasutused olevat kõik kenasti Ihna detailplaneeringu kooskõlastanud, heaks kiitnud. 

Vaatasin ühte neist. 

Pole ju kooskõlastanud!
Väike hädavale või?