27.11.09

PÄRNU POLITSEI TEGEVUS/TEGEVUSETUS - IRV !!!

Meie jaoks oli uskumatu kuidas 2007 a Briti politsei otsis läbi peaministri Tony Blairi kontori ja küsitles teda mitu korda. Info sellest levis ka siin maarjamaal. Ameerika märulifilmides võime näha kuidas tõotatud maal korruptsiooniga võideldakse.

Aga meil siin? Käsi peseb kätt. Eesti Araabia emiraadid!!!

Pole saladus, et ärastamiseks ristitud erastamine tugines seaduse väänamisele ja teadmisele, et mitte midagi ei juhtu, vigade parandamist ei tule – kummi lihtsalt ei ole. Väidetakse, et kaitsepolitsei on kõige professionaalsem ja kogenum korruptsiooniasjade menetlemiseks. Ei taha sellega nõustuda. Iseäranis Audru vallas on läbi aastate toimunud maade ärastamised toonud riigile sadu miljoneid kroone kahju. Kapo ja politsei aga otsivad võimalusi nurki siluda ja viilida.

Politsei on korrumpeerunud – aga palk neil õnnetutel ka ju väike. See mis avalikkus arvab ei mõjuta ometi korrumpeerunud võimuorganite enesetunnet, kuid tühi kott ei seisa püsti. Ainult poliitilisteks tellimustöödeks jätkub jõudu - abiks seegi.

Korruptsioon on Eestis kultuuriosa.

Pärnu politsei ei olnud huvitatud ka Audrus toimunud maade sahkerdamistest vallasulide ja maavanema poolt. Asuti mätsima ja põhjendusi välja mõtlema, miks uurimist mitte alustada.

Siin on Pärnu politsei (või prokuratuuri, üks saamatus puha) üllitis.
Vaata LK 6 . Piisab lk 6 lugemisest märkamaks, et tarkusega see ei hiilga. Politsei arvab maareformiseadusest välja lugevat, et kohalik omavalitsus ei tohtinudki reformi käigus mingeid dokumente sulidelt nõuda. Tule taevas appi, laus idiootsus.

EI TEA MIKS KÜLL RIIGI MAAAMET NII EI ARVANUD?

Häbi, häbi, milline tase politseis, pidanuks ikka endale selgeks tegema mille kohta, miski käis. Või loodeti minu lollusele, et jään nende muinasjuttu uskuma.
Kõik need tehingud sahkerdatud maadega on tehtud aastatel (2006-2008), siis sõlmiti ka ostu-müügilepingud. Politsei püüab aga jätta muljet, et asi on aegunud, kuna avaldused maade erastamiste kohta olevat kirjutatud ja otsused tehtud aastatel 2002-2004. Abitu katse asja valega summutada.

Aegumistähtaega hakatakse lugema tehingu sooritamisest, mitte ajast kui avaldus kirjutati. Arusaadavalt politsei oma kirjades ostu-müügilepinguid igaksjuhuks ei maininudki. .
Aegumisest ei saa siin juttugi olla ( Ääremetsa lauda erastamine, 2008 aastal, käis ka 1997 a kirjutatud avalduse alusel).

Kui „maailmapäästja” millimalli niisuguse valega ei leppinud, tuli uus ja veel huvitavam politsei seisukoht.

Kuna mina materiaalset kahju pole saanud, siis ei ole mina kannatanu, see ei puuduta minu õigusi ja ühesõnaga - pole sinu asi.

Loomulikult pole minu asi, varastati ju riigimaad, riik see on aga laialivalguv mõiste. Kiri siin LK 1 , LK 2

Kahepalgelisus ruudus ja suur, suur mull. Aga politsei asi peaks ju ikka olema. Miks siis maksumaksja muidu seda armaadat üleval peab.

Lihtne asjade seletus. Korrumpeerunud maavanem ja vallasulid on lihtsalt vastava veregrupiga mis ei kuulu uurimise alla, pealegi - kõik ju said mis tahtsid. Stsenaarium oli paika pandud kuskil kõrgemal, kus vajutamas käidi. Seoseid pole vist väga raske otsida.

"Äraostmatu politsei, aus ja kompententne."
Eesti rahval osutid ammu punases ja keegi peaks pidurit tõmbama.

Korruptsioonivastane võitlus ...blaa. blaa, blaaaa.... !! Kodanikuühiskond ............ blaaa, blaa, blaa ........ jne
Karikas on täis ja kõik, mis juurde tahab tulla, ajab üle

HALDUSSUUTMATU EESTI VABARIIK!!!!

M.O.T.T (mida oligi tarvis tõestada).