26.04.18

Tibu, tibu ära näita - kelle nimed ja miks on kinni kaetud.?

Ei jõua ära rääkida, kohaliku omavalitsuse eelarvest makstud töötasud, toetused ja muud tasud  on avalik teave ja teabenõude korras väljanõutav (va sotsiaaltoetused mille maksmisel võetakse aluseks inimese sissetulek, majanduslik olukord ). Audru vallavalitsus edastas 2017 aasta  novembrikuu raamatupidamiskontost 100100 (Danske pank) väljavõtte kus mingil põhjusel olid kinni kaetud kaks nime kellele maksti 15 novembril  töötasud  23 848 euri ja 11 520 euri.  Kelle nimed on musta kasti all ja miks on nimed kinni kaetud  kui tegu on töötasuga?  Tahad teada, tule homma tagasi, ehk õnnestud  saada uus väljavõte kus nimed on katmata.  





Jätkan siit homme.

Siin siis väljavõte kogu oma hiilguses ja kinnikatmata nimedega. 



Pärnu linnavalitsus jätkab endise Audru valla valetamisi ja varjab tegelikke fakte.

Pärnu linnavalitsusel olnuks tark distantseeruda S.Suursilla ja endise Audru vallavalitsue valedest, olla puhtam, ausam, usaldusväärsem. Kahjuks valis Pärnu linnavalitsus teise tee  ja linnasekretär Tiina Roht ei kahtle ega kõhkle allkirjastada ja väljastada kirju, mis on täis teadlikult antud  valesid.

Hakkan pihta.
Kes on  lugenud minu eelmisi postitusi,  mäletab hämamist maade ümber millede sihtotstarbeid ei ole endine Audru vallavalitsus  10 a jooksul  õigusaktidega kooskõlla viinud. Siim Suursild valetas  01.03.2018 Pärnu linnavolikogu ees arupärimistele vastates, et nende maade (Aabrami- Enno- Põllu kinnistu. Kingpooli kinnistu,  Pilliroo kinnistu)  omanikega pole vald  ligi 10 aasta jooksul kontakti saanud, kuna maaomanikud viibivad välismaal.
Peab ikka pea kuju olema, et nii rumalat valet suust välja ajada või seda uskuma jääda.  Üks "kadunuke," OÜ Nurme Teedeehitus, on aastaid olnud Audru vallale põhiline teenuseosutaja (lume tõrjumine, teede korrashoid jne)

22.03.2018 edastatud teabenõudega, Pärnu linnavalitsusele, kui Audru valla üldõigusjärglasele, soovin teada kas ja kuidas on püütud kadunukestega 10 aasta jooksul kontakti saada ja palun saata mulle kirjad millega  kinnistute omanikku on teavitatud vajadusest maa sihtotstarvet muuta.

29.03.2018 kirjaga nr 4.3-7/3860-1 vastas Pärnu Linnavalitsus,  et sellekohased kirjalikud dokumendid puuduvad
Väljavõte kirjast









Pärnu linnavalitsus valetas teabenõudele vastates.

Tegelikult saadab  Priit Annus,  (Audru osavallast)  Pärnu Linnavalitsusele Seimarile edastamiseks  kirjavahetuse maaomanikega kus vald moosib maaomanikke  detailplaneeringuid kehtetuks tunnistama - mitte ainult maade sihtotstarbeid  õigusaktidega kooskõlla viima.
Mingil põhjusel ei edasta Pärnu Linnavalitsus, Priit Annuse poolt mulle mõeldud kirjavahetust ja otsustab valetada, et sellised kirjad puuduvad.
(esitan vaide ja ootan, kas ja kuidas reageerib sellele Andmekaitse Inspektsioon)

Siin ava link) aga  Priit Annuse poolt linnavalitsusele saadetud kirjavahetus mis tulnuks mulle edastada ja mille lõpuks sain muudest allikatest

Saatja: Priit Annus 
Saadetud: 3. aprill 2018. a. 11:56
Adressaat: Tiina Roht
Koopia: Siim Suursild
Teema: FW: Pilliroo, Kingpooli ja Aabrami-Enno-Põllu katastriüksuste sihtotstarvetest

Edastan Siimu palvel kirjavahetuse Semari päringu kohta Kingpooli katastriüksuse sihtotstarvete muutmisel.
Tervitades
Priit