24.09.10

Muinasjutt lõppes

Kahjuks ilus muinasjutt saigi läbi. Tere tulemast reaalsesse maailma.Oligi tunne, et see kõik oli liiga ilus, et kauaks kestma jääda. Loodame, et sellesse muinasjuttu satub ka keegi, kes leiab üles kadunud mõistuse toob selle tagasi ja see sobib ideaalselt vallajuhtide pähe.

Ei tulnud välja see maailma suurim ja moodsam, prooviks siis teistpidi.
Teeks veel kaasaegsemalt.
Kalad vabapidamisega, nagu moodsad lehmalaudad Audru ärastajatel. Kalad ujuvad, kus tahavad ja söötmise ajaks tulevad söödaplatsile. Nosivad ja matsutavad hoolega. Tõmbad mõne välja, jälgid nende mõõtu ja kaalu. Filiaalid on aga üle terve Eesti.

Kui esimene projekt oli eos hukule määratud, surnult sündinud vasikas siis sellel teisel on ju jumet.

Varjamised, vassimised, valed, moonutatud pildid kalakasvatusega seotud asjaoludest, seda kõike eesmärgiga kallutada avalikkust utoopilist projekti heaks kiitma.

Vallavalitsus sõlmis aga Fjordfresh Holdinguga koostööleppeid, millele seadusejärgselt pidi volikogu enne allkirjastamist, omapoolse heakskiidu andma. Seda volikogu tegigi kuid heakskiit anti lepinguid iseenesest nägematta. Volikogu liikmetel ei olnud vallavalitsuse meelest õigust näha mis neis lepingutes seisis. Ütleme ausalt, ega volikogu tahtnud, viitsinud ega julgenudki lepinguid küsida.

Näed siis, volikogu kiidab heaks lepingud mida pole näinud ja mille sisust pole teadlik!!! Ainult Audru vallavolikogus on niisugune jama võimalik. „Valimisliit Audru“ laseb omale ka kõie kaela panna kui Simmu oma bandega nii otsustab. Volikogu on “päästeteenistuse eribrigaad”, käetõstmise eriväljaõppe saanud inimesed, kes oskavad märguande peale õigel ajal kätt tõsta ja suud mitte pruukida.

Töökohad, töö(kohad) - kus on nüüd see töö ja kus „kohad“, pole kumbagi!!!

Kivimägi vaikib kui kala oma unistuste projekti kalmu juures. Mälestuskõne armsale kadunukesele tulnuks ometigi pidada.

Kohapoisid Simmu ja Priit, tehke oma piiks lahti ja rääkige rahvale tõtt kuidas kogu stsenaarium tegelikult paika oli pandud. Tüngameistrid!

Rahvas uskus ja lootis, et tuleb kalakasvatus, töökohad, taani prints valgel hobusel aga prints muutus jälle konnaks.

Vallalehest võis lugeda, et Siim lubas isikliku vastutuse võtta kalakasvatuse projekti õnnestumise/ ebaõnnestumise ees. Kas nüüd POL-i rüppes ikka tuleb vastutus enam meelde?

Ja Ree-le tehti lilled?

Vaata, maavanema korralduselt näed, et Suuresilla Suurfarmi 50 ha maad erastatakse AS-le Pajker ( Matsalu ja Tamm) ainult 94 930 krooni eest. https://docs.google.com/leaf?id=0B2O3WIDSBFSdZjIyNjYzNzYtYTBhMy00ZTRkLWE1ZWQtNTM5ZjM4YTY3NWU1&hl=en

Ree uskus, et Suuresilla Suurfarmi maade ostmiseks kulunud 10-12 miljonit Eesti krooni, või oli see hoopis Taani kroonides talle öeldud.

Ohooooooo....... 94 930 st Eesti kroonist saab 10-12 milli (Taani krooni).

Kas Nielsen ja Oppar tegid Ree´le „lilled“ nagu eestlaste „Pisuhänd“ selle kohta ütleb? Miks ka mitte! Mõned millid määrimiseks, et kalavanker paremini veereks, mõned millid sulle- mulle ja nii ta läinud ongi.

Pankrotti peetakse rahvasuus vahendiks, mille abil lipsustatud kurjategijad viivad firma raha oma taskusse veeretamise lõpule ja pühivad käed puhtaks.

Tühja sest kalakasvatusest enam..... aga mis volikogus toimub!!

Ilusatel lagedatel kohaväljadel (mina pean volikokku saama muidu suren)

Ilusatel lagedatel kohaväljadel
istume maas ja limpsame keelt.
Raha lõhnab mõnusasti maailm avaneb
aga valskust me ei tee, ei tee, valskust ei tee.

Vallarahval ohtralt antud lubatuste ees,
jutt on lõppend, ausus lendas põrgusse.
Igavusest närin kõrt sest otsa said ideed
aga valskust me ei tee, ei tee valskust ei tee.

Mitu aastat istunud seal nõnda olema,
isu suureneb ja ikka tahaks veel.
Maad on kadunud kuid peamine on see,
et valskust me ei tee,
et me valskust ei tee, valskust ei tee, ei tee ei tee valskust ei tee, ei, ei tee valskust ei tee.

....ja mida mina ütlesin

- arendaja kaob kui kalajälg vees
- aga Siim oli kloostritaga metsas ja ei tea midagi.

M.O.T.T

Ühte eesmärki saab varjata ka teise eesmärgiga.

... aga homme vaatame kuidas õnnetu volikogu Simmu ja vallavalitsuse keti otsas värises kui need Kohapoistega lepinguid sõlmisid.