04.10.09

Palun, ära ütle mulle mida ja kuidas ma pean tegema ja ma ei ütle sulle ..........!!!!

Tagasiside siis.
Blogima asudes arvasin, et nüüd lasin dzinni välja, saan tuld ja tõrva igast praost, ega keegi põhjalikult lugeda viitsi ja läheb üleüldiseks andmiseks minu aadressil, kuigi kedagi pole sunnitud blogi lugema, uskuma mida ta uskuda ei taha. Hoolimata asjaolust, et tõendid on vääramatud, leidub alati kahtlejaid- ei tea kas ikka .....
Kõiki on võimalik seletada, ainult mitte kõigile.
Sellepärast võtsin algselt ka kommenteerimise võimaluse ja mulle sai ainult maile saata. Kuid midagi hullu ei toimunud (siiani) ja selle üle on hea meel.

Blogima sai hakatud eesmärgil, et koduvalla rahvale teada anda mis abrakadabraka vallas maadega toimub. Varsti selgus, et blogi loetakse samaväärselt ka Pärnus,Tallinnas, Tartus ja kõigis teistes Eestis piirkondades (septembris 6325 ), lugejaid on ka välismaal. Mõned näited kus ja kuidas välismaal viimase kuu jooksul on loetud (eestlased siis igas maailma nurgas).

Ireland 5 keskmine aeg lehel 4 min 37 sek
Spain 4 keskmine aeg lehel 2 min 23 sek
Afghanistan 2 keskmine aeg lehel 29 min 54 sek (huvitav, mis keeles nii kaua loeti ?)
Latvia 2 keskmine aeg lehel 5min 18 sek
Belgium 7 keskmine aeg lehel 4min 11 sek
Germany 9 keskmine aeg lehel 2 min 23 sek
Norway 13 keskmine aeg lehel 7min 12sek
USA 30 keskmine aeg lehel 3min 27 sek
Finland 140 keskmine aeg lehel 7 min 40 sek

Kirjutatakse kogetud probleemidest maade erastamisel, loodetakse, et keegi ka nende vallas paljastaks õigusvastased tehingud maadega, tuuakse mitmeid kahetsusväärseid näiteid ja edastatakse muud huvitavat infot.

Mõni pahandab, miks ma pole avalikustanud maade ärastamisi (Lemmetsa, Papsaare, Marksa jne külas) vallajuhtidele endile ja nende sugulastele.
Tahetakse, et kogu inf olgu lagedal enne valimisi.

Tegelikult on asi nii, et enne valimisi ei ole mul plaanis, seda virtsa põllule visata, muidu oleksin seda juba teinud, sellel blogil ja valimistel ei ole mingit seost. Kedagi isikuliselt enne valimisi siin enam risti ei lööda. Seda valimiseelset "ärapanemist" kõik lehed ja TV täis. Küll pean täitma oma lubaduse ja kirjutama finantspettustest, selleks valin ühe lihtsama variandi, mille oskan ka raamatupidamist mittetundvale inimesele lahti kirjutada. Võib-olla jõuan natuke kirjutada veel Audru Kalakasvatusest.

Selgub, et mina ei ole ainus kes vallasekretäri halva kohtlemise osaliseks saanud, valda ei taheta/julgeta minna põhjusel, et sekretär käitub väga ebameeldivalt.

Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad.

On naljakas lugeda milliste otsisõnadega inimesed minu blogisse sisenevad.
Tavaliselt on selleks kas minu nimi, blogi aadress, blogi nimi”millimalli” või siis postituses mainitud isikute nimed. Kuid on ka lõbusamaid.
Näiteks.
Audru valla võlg, jõõpre suur sild, veiste varjualune, anne õnnevalem, varas pornograafia, lasteaia sutt, millimalli kalakavatus, audru maavanem jne

Läbitöötatud materjali on piisavalt, kõiki ei jõua/viitsigi blogisse kirjutada. Ikka sama lugu, maad lähevad sahker mahker vallaametnikele, volikogu liikmetele, kinnisvaraarendajatele, sugulased, emad, isad, naised, lapsed.

Piibel kirjutab „ koputage ja teile avatakse, küsige ja teile antakse „

Küsimus ongi, et kas lõpetatakse see aastaid kestev non-stop jama maadega või läheb kõik sama viisi edasi. Ristiisa istub ehk varsti juba linnapea toolis ja itsitab "I told you!"

On keegi, kes väsimatult kontrollib minu õigekirja. Kui seda tehakse viisakalt, siis laske käia, äkki veel õpin. Aga üks artist on eriline ja väsimatu.

Tegelikult olengi düsgraafik, juba koolis oli õigekiri 2 aga õnneks olen muidu normaalne - hääled mu peas ütlevad seda.

Mulle on ikka meeldinud kui suheldes minuga laskutakse samale tasemele. Ei lähe ju keegi nutva lapse juurde ega küsi „vabandage palun, mis küsimuses te siin nutate.”
Hea, et ka sina, kulla kriitik tegid sama - et siis mitte „kirjuta õieti”, vaid „kirjuta ÕIGESTI”.

Õieti=Õigupoolest

Mis siis ikka, kõik ei saa olla geeniused, mõned peavad ka normaalseteks inimesteks jääma.

Siin blogis olen mina peremees ja tõstan jalad lauale - kui tahan. Ära ütle mulle kuidas ja mida ma pean siin tegema ja ma ei ütle sulle, kuhu sa pead minema!!

Aga keegi saatis mulle mõnusa anekdoodi
Kodanik, ärge siin trügige! Minge järjekorra lõppu!"
"Ei saa."
"Kuidas nii - ei saa?"
"Järjekorra lõpus juba seisab keegi!"