20.06.17

Kes keda laimab ja kes valetab

Vaene Suursild! Tema peale muutkui valetatakse, laimatakse. Tooks siis mees ka mõne näite kus, mida valetati aga .... netu. 
Vaata ikka vaata, kes keda laimab ja kes valetab. 

Millimalli on küll nõus vallavanema valeväidete kohta näiteid tooma (viimased valed) 
Millimalli kirjutab blogis nii (siin
Kes mängis  21.12.2014 valla rahaga kasiinos või kes pidutsesid pühapäeva õhtul valla raha eest kõrtsus? 

Postimehele on Suursild teatanud aga järgmist (siin) : «Blogipostituses esitati väide, justkui käiks vallavanem Siim Suursild valla rahaga kasiinos mängimas ja ööklubis joomas. 

Miks vallavanem Suursild valetas Postimehele?
-Blogis ei ole esitatud väidet vaid on esitatud küsimus "Kas ja Kes....." Seda vist õpetatakse juba esimeses klassis, et sõnaga "kas" algab küsilause mitte väide.Väide on esitaja seisukohta väljendav ütlus ehk kinnitus. Blogis ei ole millimalli esitanud oma seisukohta ega kinnitust vaid püstitatud on õigustatud küsimus. 

-Samuti ei ole Millimalli blogis juttu ööklubist ja joomisest 
Blogis on küsitud - kes pidutsesid kõrtsus.

Või et siis pidutsemine tähendab Suursillale joomist? 
No jah, miks ka mitte, kuidas keegi pidutseb või mida pidutsemise all mõtleb. Millimalli pidutseb ka vahest kuid see ei tähenda, et millimalli jooks. 

Ja mis millimalli nüüd teeb? Kas avalduse politseile, et vallavanem Siim Suursild valetab ja laimab Millimallit Postimehes? Ära mõtle välja nii madalale ma ei langeks. Las hämavad ja teevad selliseid avaldusi need kes ennast tegelikult süüdi tunnevad kuid avalikkuse ees puhtaks pesta püüavad. 

Järgmises postituses teen puust ja punaseks kas ja miks vallavanem ei ole võimuesindaja ning miks Suursild seda kangesti olla tahaks. Siis jätan selle teema esialgu sinnapaika. Tulevad uued teemad mis ei ole mitte vähem olulised.