26.01.18

Oli ikka põnev artikkel aga..................... mis asja mõte oli

Vaene Pärnu Postimees, midagi huvitavat kirjutada ei mõista, pole ideid, pole uudiseid. Kasutada  ainult teiste kanalite pommuudiseid oma lehe reitingu tõstmiseks - ka nagu nadi.  Tore, et vähemalt paar korda aastas saab  Anne Seimari kirjadest kokkuvõtteid teha ja selle paisutatuna, valemulje tekitamiseks rahva ette tuua. Ja mis edasi......? Kas nüüd Anne Seimar väriseb ja punastab - kas peaks või!! Haa ...... haaa.... haaa.....Ära mõtle välja!!!!. Ei minu ega minu abikaasa närv küll liigu, mingi soperdise peale. Lasku aga tulla, ikka mitu korda aastas  - ootan siis paari kuu pärast jälle uut artiklit (oma blogi reitingu tõstmiseks) ja pingutan,  ehk jõuan ka sinna 100 000 kirja piirile.
Või ehk oleks tulusam  käia ka volikogust volikogusse, olla igal pool oma jope, lipitseda ja pugeda, esimene kes laua ääres ja viimane kes riismeid korjates tatisena lahkub   -  nii on keegi kirjutanud. Siis tuleks  minu  postitused kindlasti  sama head ja objektiivsed  nagu PP-s

Aga see selleks.
Andke aga agu  - laimake, kiruge, loopige sitaga üle, nutke või naerge.  Mina jätkan samas vaimus  - pettused, varastamised, valetamised tuuakse  siin  jätkuvalt lugejate ette. 
Varsti juba uued põnevad teemad ja ka vanu ei unusta.