15.09.22

Hakkame uuesti pihta - koos dokumentidega sulid avalikkuse ette



Kartulid salves, õunad kastis. Hakkan pihta jälle uue hooga. Seda, mida avalikustada, puudu ei tule.

Pigem jääb palju lihtsalt sahtlisse.
Paus blogis oli taotuslik, et mitte ära ehmatada ametnikke kes eeldasid, et blogi on lõpetanud, avalikustamist enam ei toimu ja võib valetada, võltsida oma rumalust, kartmatult näidata. Koos dokumentidega saab jälle kõik ülesse pandud.

Kummaline, et kõik need kuud, kui blogi oli pausil, oli külastatavus ikka suur.

Oi, mulle meeldis kuidas linnapea Kosenkraniuse naksitrallid täna volikogu ees valetamisega hädas olid ja püksi tegid.

Abilinnapea Smeljanski valetamine ületas juba kõik piirid. Pole häbi ega au. Kohalik omavalitsus ongi vist koht kuhu sellised kokku korjatakse. No nägu oli täpselt selline nagu oleks püksid täis teinud. 

Ah et Rahandusministeerium tegi Ihna detailplaneeringu üle järelevalvet. Haa haaa haa. 

Mitte ei kontrollinud vaid mängis häbenematult linnavalitsuse sulidega kokku.

Minu pöördumisele ei osanud rahandusministeerium vastata kuidas see munitsipaalmaa, kuhu ebaseaduslikult sõidutee rajati, detailplaneeringualasse sai.

Edaspidi näed seda Rahandusministeeriumi nn järelevalvet. No seal töötavad ikka kõrgema liiga mängijad.  Teevad sitast ka saia. 


Smeljanski ei häbenenud valetada ka justiitsministeeriumi väidetava detailplaneeringu kontrolli kohta. Mingit kontrolli justiitsministeerium detailplaneeringu üle ei teostanud vaid minu teate peale tuvastas, et ka trassid munitsipaalmaadele olid rajatud ilma ehituslubadeta kuid nagu ikka, avaliku huvi puudumise tõttu, tegi justiitsministeerium linnavalitsusele ainult ettepaneku ja lõpetas menetluse. Elagu sulide vabariik

Edaspidi täpsemalt ja siis juba koos dokumentidega ja viidetega rikutud õigusnormidele. 




Kommentaare ei ole: